Családi értékek, elhivatott szakmaiság
VÁLTOZÓKORI EGÉSZSÉGTUDATOS ÉTREND

A változókori hízás és csontritkulás egészségtudatos étrenddel elkerülhető. A hormonrendszer felborulása, az ösztrogén termelés megszűnése számtalan negatív változást hoz magával, mint például az anyagcsere lelassulás és ezáltal testösszetétel változást is okoz.
A Pharmax Váltokori étrendben táplálkozási tanácsadó által összeállított, személyre szabható ételeket találsz, amelyek nagyszerű segítséget nyújtanak az életmódváltásban.
Az étrendben 2 héten keresztül reggeli, ebéd és vacsora receptek találhatók, amelyek ízlés és kedv szerint szabadon változtathatóak. Amire azonban figyelnünk kell:

  • Tartsuk be a táplálkozási tanácsadó által előírt mennyiséget, hiszen az adott ételből nagy mennyiséget fogyasztva más eredményt kaphatunk.
  • Uzsonnára mindig valamilyen Pharmax Shaket (Klimin Slim Shake, Selenorg Slim Shake, Pajzsmirigy+Slim Shake, Máj+Slim Shake) fogyasszunk, a napi kalóriabevitelbe is beleszámítottuk ezt.

Ha még nem tetted meg, lépj be támogató Facebook csoportunkba, motivációt is adunk neked: hozzád hasonló nők között tudod megbeszélni a kérdéseidet, problémáidat és eredményeidet.

Ingyenes tiéd lehet az étrendfüzet, amennyiben Klimin Életmódcsomagot vásárolsz!

A receptek NEM a gyógyszer elhagyását szorgalmazzák, hanem az orvosi kezelés kiegészítését és az egészséges ételek felhasználási lehetőségeinek szélesebb skálájának bemutatását.
A füzetben szereplő ételeket úgy állítottuk össze, hogy egy átlagos magasságú, ülőmunkát végző, 60-70 kg körüli nő alapanyagcseréjét fedezze (kb. 1500 kcal). Amennyiben a te testalkatod, igényeid eltérnek ettől, nyugodtan változtass a bevitt energiamennyiségen. Ajánljuk, hogy lassú felszívódású szénhidrátokból, zöldségekből fedezd, így biztosíthatod szervezetednek az extra bevitt rostmennyiséget is. Emellett persze ne felejts el napi 1,5-2 liter vizet is fogyasztani.

Változókorra szabott 2 hetes étrend!

Pharmax Változókori étrend