Családi értékek, elhivatott szakmaiság
Pharmax Receptgyűjtemény

Az életmódváltás legnehezebb része az evés?

Könnyen elkészíthető, változatos receptekkel könnyebbé teheted!

A Pharmax Receptgyűjteményben Varga Nagy Imola táplálkozási tanácsadó által összeállított, személyre szabható ételeket találsz, amelyek nagyszerű segítséget nyújtanak az életmódváltásban.
Az receptgyűjteményben 20 db reggelit, 20 db ebédet és 20 db uzsonnát találsz, amelyek ízlés és kedv szerint szabadon változtathatóak. Amire azonban figyelnünk kell:

  • Tartsuk be a táplálkozási tanácsadó által előírt mennyiséget, hiszen az adott ételből nagy mennyiséget fogyasztva más eredményt kaphatunk.
  • Vacsorára mindig valamilyen Pharmax Shaket fogyasszunk (Klimin Slim Shake, Selenorg Slim Shake, Pajzsmirigy+Slim Shake, Máj+Slim Shake) fogyasszunk, a napi kalóriabevitelbe is beleszámítottuk ezt.

Ha még nem tetted meg, lépj be támogató Facebook csoportunkba, motivációt is adunk neked: hozzád hasonló nők között tudod megbeszélni a kérdéseidet, problémáidat és eredményeidet.

Ingyenes tiéd lehet az étrendfüzet, amennyiben  Klimin Életmódcsomagot vásárolsz!

A receptek NEM a gyógyszer elhagyását szorgalmazzák, hanem az orvosi kezelés kiegészítését és az egészséges ételek felhasználási lehetőségeinek szélesebb skálájának bemutatását.
A füzetben szereplő ételeket úgy állítottuk össze, hogy egy átlagos magasságú, ülőmunkát végző, 60-70 kg körüli nő alapanyagcseréjét fedezze (kb. 1500 kcal). Amennyiben a te testalkatod, igényeid eltérnek ettől, nyugodtan változtass a bevitt energiamennyiségen. Ajánljuk, hogy lassú felszívódású szénhidrátokból, zöldségekből fedezd, így biztosíthatod szervezetednek az extra bevitt rostmennyiséget is. Emellett persze ne felejts el napi 1,5-2 liter vizet is fogyasztani.

Pharmax Receptgyűjtemény

Változókorra szabott receptgyűjtemény!

Pharmax receptgyűjtemény