Családi értékek, elhivatott szakmaiság
Pharmax Pajzsmirigy-támogató étrend

A Pharmax Pajzsmirigy-támogató étrendben táplálkozási tanácsadó által összeállított, személyre szabható ételeket találsz, amelyek nagyszerű segítséget nyújtanak az életmódváltásban. A Pharmax Pajzsmirigy-támogató étrend fokozott figyelmet fordít a pajzsmirigy egészségének, így az étrend olyan ételek összeállításából áll, amik magas Cink, Szelén és Vas tartalmúak.

Az étrendben 2 héten keresztül reggeli, ebéd és vacsora receptek találhatók, amelyek ízlés és kedv szerint szabadon változtathatóak. Amire azonban figyelnünk kell:

  • Tartsuk be a táplálkozási tanácsadó által előírt mennyiséget, hiszen az adott ételből nagy mennyiséget fogyasztva más eredményt kaphatunk.
  • Uzsonnára mindig valamilyen Pharmax Shaket (Pajzsmirigy+Slim Shake) fogyasszunk, a napi kalóriabevitelbe is beleszámítottuk ezt.

Ha még nem tetted meg, lépj be támogató Facebook csoportunkba, motivációt is adunk neked: hozzád hasonló nők között tudod megbeszélni a kérdéseidet, problémáidat és eredményeidet.

Ingyenes tiéd lehet az étrendfüzet, amennyiben Klimin Életmódcsomagot vásárolsz!

A receptek NEM a gyógyszer elhagyását szorgalmazzák, hanem az orvosi kezelés kiegészítését és az egészséges ételek felhasználási lehetőségeinek szélesebb skálájának bemutatását.
A füzetben szereplő ételeket úgy állítottuk össze, hogy egy átlagos magasságú, ülőmunkát végző, 60-70 kg körüli nő alapanyagcseréjét fedezze (kb. 1500 kcal). Amennyiben a te testalkatod, igényeid eltérnek ettől, nyugodtan változtass a bevitt energiamennyiségen. Ajánljuk, hogy lassú felszívódású szénhidrátokból, zöldségekből fedezd, így biztosíthatod szervezetednek az extra bevitt rostmennyiséget is. Emellett persze ne felejts el napi 1,5-2 liter vizet is fogyasztani.

Pajzsmirigy-támogatására készített 2 hetes étrend!

Pajzsmirigy étrend