Családi értékek, elhivatott szakmaiság
Pattanások OFF Immun ON

Legyőzöm a pattanásokat és megvédem az egészségem!

1. A pattanások igen is gyorsan kezelhetőek!

A jól ismert AKNESOL márkanév generációk óta egyetlen dolgot jelent: a pattanások megszüntetését.

A könnyed vidám külső, erős és hatékony belsőt rejt!

Aknesol Külsőleges oldat a makacs gyulladt pattanásokra:

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, mely magas hatóanyag tartalmával (szumátrai benzoé tinktúra,meténamin) segít a nagy gyulladt pattanások legyőzésében! Használd kifejezetten a pattanásra!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Aknesol Clean az egész arcodra:

Pattanások elleni kozmetikum, az Aknesol gyógyhatású készítmény továbbfejlesztett változata. Mindennapos használat mellett, tisztítja és fertőtleníti az acod és képes megbirkózni kisebb pattanásaiddal és mitesszereiddel, hogy semmi ne álljon a magabiztosságod útjába!

2. Immun Focus-szal az egészséged megőrzéséért!

Multivitamin, 13 vitamint és 11 ásványi anyagot tartalmazó formulája, hozzájárul az egész család egészségének megőrzéséhez.

Pattanások OFF immun ON csomag

4 990 Ft

Az akció a készlet erejéig érvényes.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan alkalmazzuk az AKNESOL külsőleges oldat oldatot?

A bőr gondos meleg vizes tisztítása után, egy fülpiszkáló segítségével pontszerűen vigyük fel a terméket a problémás bőrfelületre!

Használat előtt felrázandó!

Van-e nem kívánt mellékhatása az AKNESOL külsőleges oldatnak?

Az összetevőkkel szembeni egyéni érzékenység esetén allergiás reakciók jelentkezhetnek; bőrkiütés, viszketés, csalánkiütés, nehézlégzés, mellkas feszülés valamint duzzanat (arc, ajak, száj és nyelv) előfordulhat. Amennyiben a tünetek kialakulnak, hagyja abba a kezelést.

Hogyan segít az AKNESOL külsőleges oldat?

Az AKNESOL külsőleges oldat egy gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják. Komplex összetevőinek és magas hatóanyag tartalmának köszönhetően a gyulladt, pattanásos bőr kiváló ellenszere, a nem kívánt pattanásokat azonnal kezeli és megszünteti.

Mennyi idő múlva tapasztalható az AKNESOL külsőleges oldat kedvező hatása?

Kezdetektől csökkenti a gyulladást, leszárítja a pattanást, segíti a bőr megújulását.

Miben különbözik az AKNESOL külsőleges oldat az AKNESOL Cleantől?

Az AKNESOl Clean-t kisebb pattanásokra, mitesszerekre, azok megelőzésére ajánljuk, míg az AKNESOL külsőleges oldat kialakult, nagyobb és gyulladt pattanásokra alkalmazandó! Az AKNESOL CLEAN tisztítja, fertőtleníti és regenerálja a bőrt, míg az AKNESOL külsőleges oldat azonnal kelezi és megszünteti a pattanásokat. Az AKNESOL Clean-t használjuk reggel és este a megtisztított arcfelületen egy vattakorong segítségével, minden nap. Az AKNESOL külsőleges oldat szükség szerint alkalmazandó, egy fülpiszkáló segítségével, pontszerűen a pattanásokra.

Használhatom együtt az AKNESOL Clean-t és AKNESOL külsőleges oldatot?

Javasoljuk a termékek kiegészítő használatát: megelőző jelleggel, kisebb pattanásokra és mitesszerekre, illetve arctisztítóként az AKNESOL Clean-t, kialakult, nagyobb és gyulladt pattanásokra az AKNESOL külsőleges oldatot.

Megvásárolom