Családi értékek, elhivatott szakmaiság
BOMBA FOGYÁS TRIO-VAL

Hozd formába magad Klimin Slim Trioval a nyárra!

Végre itt a nyár! ☀ Ugye Te is vártad már, hogy nagyokat lehessen csobbanni a Balcsiban? 🌊😊

Sajnos az otthonlét alatt picit elvesztettem a motivációm, de eldöntöttem, hogy leszámolok a változókori plusz kilókkal! 😊 Dönts te arról, hogy a változókori plusz kilókat vagy a változókori karcsúságot választod! Én a karcsúság mellett tettem le a voksom a nyári MEGA fogyás csomaggal!

A Klimin slim TRIO-t, ami 3 növényi kivonat erejével segít megszabadulni a változókori plusz kilóktól: a kóladió, a keserű narancs és a paprika kivonat segítségével.

Félsz, hogy elrontod a diétádat egy kis nasssolnivalóval? Nekem is jó pár diétám bukott meg ezen ezért is döntöttem úgy, hogy megalkotom a KLIMIN slim SHAKE-ket! Telt pudingos állagának és mennyei csokoládés ízének köszönhetően garantálni tudom, hogy ez lesz az új kedvenc diétás „desszerted”! 😍

Ami a legjobb, hogy egy adag csak 232 kcal-t tartalmaz, így nem csak a vacsorát, hanem bármely étkezésed kiválthatod vele!

Remélem ti is annyira fogjátok imádni, mint én!

Puszi,

Ági

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék használatával elérhető eredmények nagy mértékben függnek az adott eseti körülmények egyedi jellemzőitől, így azokból általános következtetés levonása nem lehetséges.

Naponta 1×2 kapszula fogyasztása javasolt reggeli étkezés után, szétrágás nélkül, bő folyadékkal

Bomba fogyás Trio-val

14 990 Ft

Gyakran ismételt kérdések

Kinek és mire ajánlható a Klimin slim TRIO kapszula?

A Klimin slim TRIO étrend-kiegészítő azoknak a változókorú nőknek ajánlott, akik a változókori plusz kilók ellen szeretnének tenni.

Mely összetevők járulnak hozzá a súlycsökkentéshez?

A Klimin slim TRIO kóladió, keserű narancs és paprika kivonata támogatják a súlycsökkentést.

Mely összetevő támogatja a normál vércukorszint fenntartását?

A Klimin slim TRIO-ban lévő króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásában.

Mely összetevő támogatja a zsír és szénhidrát anyagcserét?

A Klimin slim TRIO paprika kivonatában lévő kapszaicin támogatja a zsír és szénhidrát anyagcserét.

Tartalmaz-e hormont a Klimin slim TRIO kapszula?

Nem, a Klimin slim TRIO kapszula étrend-kiegészítő, vitaminokat, ásványi anyagokat és növényi kivonatokat tartalmaz. Szigorúan hormonmentes készítmény.

Tartalmaz-e jódot a Klimin slim TRIO kapszula?

Nem, a Klimin slim TRIO megújult receptúrája már nem tartalmaz jódot. 2018 végén megváltoztattuk a Klimin slim TRIO összetételét és a jódtartalmú barna algát egy új, innovatív összetevőre, a jódmentes kóladióra cseréltük. A kóladió a zsírégetés támogatásával segíti a súlycsökkentést.

Hogyan adagoljam a Klimin slim TRIO kapszulát?

Naponta 1×2 kapszula fogyasztása javasolt reggeli étkezés után, szétrágás nélkül, bő folyadékkal.

Mit jelent a kúraszerű alkalmazás?

A kapszulák kúraszerű alkalmazása 3 hónapnyi időtartamot foglal magában. A kúra igény szerint folytatható, megismételhető.

Szedhetem-e együtt más Klimin termékkel a Klimin slim TRIO-t?

Igen, a Klimin slim TRIO kapszulát bármely Klimin termékkel együtt szedheti.

Megvásárolom