Családi értékek, elhivatott szakmaiság
MAX Fogyás és immuntámogatás csomag
Klimin slim SHAKE: testtömeg szabályozás célját szolgáló, a teljes napi étrendet helyettesítő élelmiszer
Klimin slim TRIO: étrend-kiegészítő

Eljött az ideje, hogy tényleg komolyan vegyük az elhatározásunkat, és elkezdjük azt a súlycsökkentő diétát, ami segít elérni a nyárra kitűzött alakot. Ehhez elhoztam nektek a számomra legkedvesebb fogyókúrás programot mind közül, amit én is éppen csinálok, a Klimin slim SHAKE MAX kúrát. Tarts velem egy egész hónapos, intenzív diétára változókori karcsúságodért. Mire lesz szükséged? Egy nagy adag kitartásra és egy Nyárra tényleg lefogyok MAX csomagra. Hidd el, egy hónap múlva hálás leszel magadnak!

Hányszor alkalmazzam egy nap a kapszulát és a SHAKE-et a kúra alatt?

Mivel is garantálhatnád jobban, hogy jól induljon a nap, mint egy adag Klimin slim SHAKE-kel? Sosem volt még ennél egyszerűbb és gyorsabb a reggelid elkészítése. Miután élvezettel elfogyasztottad a reggeli mennyei csokis turmixod, ne felejtsd el bevenni a 2 kapszula Klimin slim TRIO-t. És figyeld meg, a nap végére megint hiányozni fog a finom csokis íz – de most nasihegyek helyett helyettesítsd a vacsorád egy újabb adag Klimin slim SHAKE-kel (ha szeretnéd, más étkezést is választhatsz és kiválthatodvele).

Hogyan készítsem el a Klimin slim SHAKE-et?

30 g turmixport keverj el 300 ml zsírszegény (1,5%) tejjel vagy növényi itallal, és már fogyaszthatod is. Nem csak egyszerű, de pillanatok alatt elkészíthető és az íze is mennyei 😊. Imádom a csokit 😊.

Meddig elég a 4 doboz Klimin slim SHAKE és az 1 doboz Klimin slim TRIO?

A csomagot úgy állítottuk össze, hogy a fent leírt alkalmazás esetén (napi 2 étkezés kiváltása) a 4 doboz Klimin slim SHAKE és az 1 doboz Klimin slim TRIO (naponta 2 kapszula) egy egész hónapra elegendő adagot biztosít változókori fogyásodhoz.

Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan írj rám a Szakértő válaszol pontban.

Puszi,

Ági

A Klimin slim SHAKE szóját és laktózt tartalmaz. Nyomokban glutént és tojást tartalmazhat.
A Klimin slim TRIO étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék használatával elérhető eredmények nagy mértékben függnek az adott eseti körülmények egyedi jellemzőitől, így azokból általános következtetés levonása nem lehetséges.
Termék vásárlása:
22.990 Ft / darab

MAX Fogyás és immuntámogatás csomag

 

 

 

AKCIÓ!

4 db Klimin slim SHAKE és 1 db Klimin slim TRIO

AJÁNDÉK Selenorg (60x) immunrendszeredért

34 640 Ft helyett

22 990 Ft