Családi értékek, elhivatott szakmaiság
Klimin slim focus
étrend-kiegészítő

 

Te is kihasználtad a nyarat, és élvezted, hogy újra kinyitott a kedvenc éttermed, cukrászdád? 🥂Már számolod vissza a napokat jövő júniusig? Támogasd az egészséged, és tegyél jót magaddal azzal, hogy csak a napokat számolod és nem a kilókat! ❌

Mi úgy gondoljuk, hogy az életmódváltásba sosem késő belevágni. A nyári nyüzsgés után jöhet az őszi rutin, amibe mindig sokkal könnyebb beépíteni az életmódváltást, mivel sokkal kevesebb a csábítás, mint a Balaton-parton. 💁‍♀️A Klimin Slim Focus 3 hónapos kúrája tökéletes megoldás, ha őszi életmódváltásba szeretnél kezdeni, hiszen a növényi kivonatok, mint a keserűnarancs, vagy a kóladió segít felvenni a harcot a plusz kilókkal, miközben ázsiai gázló enyhíti a nehéz láb érzését, a ligetszépe olaj pedig a bőrfeszesség megőrzésében is segít! 🍂

 

Fiammal Vigh Leventével 12 éve dolgozunk együtt értetek, változókori hölgyekért. Nagyon büszke vagyok Leventére, hiszen a családi vállalkozásunk ügyvezetőjeként lelkiismeretesen a szívén viseli a Klimin termékcsalád sorsát, az évek alatt rengeteget tanulhattam tőle az elhivatottságról és kitartásról. Együtt vittük végig a Klimin termékcsalád külső és belső megújulást, amelyhez én a növényi hatóanyagokról szerzett tudásomat, a több évnyi kutatás-fejlesztési tapasztalatomat tettem, Levente pedig a megtalálta az útját annak, hogy az új terméket, milyen formában és hogyan juttassa el több ezer változókori nőhöz – hiszen együttes meggyőződésünk: mindenkinek jár egy mankó a változókor egyik legnagyobb kihívásában: a fogyásban. A változás csakis rajtad múlik, az elhatározást, a kitartást sajnos nem tudjuk kapszulába zárni, de egy szuper segítőtársat adhatunk neked a fogyókúra rögös útján: a Klimin slim FOCUS-t, mely két növényi kivonat, a keserű narancs és a kóladió együttes erejével segíti a plusz kilók elleni harcot, miközben ázsiai gázló tartalmával a nehéz láb érzése míg a ligetszépe olajjal a bőrfeszesség megőrzésében is segít!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék használatával elérhető eredmények nagy mértékben függnek az adott eseti körülmények egyedi jellemzőitől, így azokból általános következtetés levonása nem lehetséges.

A Klimin slim FOCUS komplex összetételével támogatja:

 • a súlycsökkentést
  kóladió, keserű narancs kivonat
 • a súlycsökkentést
  barna alga, keserű narancs
 • a könnyű lábakat
  ázsiai gázló
 • a vénás keringést
  ginkgo biloba, ázsiai gázló
 • bőrfeszesség megőrzését
  ligetszépe olaj
Termék vásárlása:
10.990 Ft / darab

Klimin Slim FOCUS csomagakció

 10 990 Ft

B3-vitamin
16 mg
100%
B6-vitamin
1,4 mg
100%
Króm
40 μg
100%
Ligetszépe olaj
400 mg
-
Ázsiai gázló kivonat
90 mg
100%
Szúrós csodabogyó kivonat
50 mg
100%
Keserű narancs kivonat
33 mg
100%
Kóladió
104 mg
-

Keserű narancs

A keserű narancs támogatja a zsír- és a szénhidrát anyagcserét, segíti a zsírbontást. Hozzájárul a súlycsökkentéshez.

Kóladió kivonat

A kóladió támogatja a súlycsökkentést, segíti a zsírégetést.

Ázsiai gázló

Az ázsiai gázló támogatja a perifériás keringést a vénákban, könnyűvé teszi a lábat. A ginkgo biloba segíti a mikrocirkulációt, a vénás keringést a perifériás erekben.

Szúrós csodabogyó

A szúrós csodabogyó támogatja a vénás keringést.

Króm

A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

B3-vitamin

A B3-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban.

B6-vitamin

A B6-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban és a normál cisztein-, fehérje- és glikogén anyagcserében, valamint hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához.

Ligetszépe olaj

A ligetszépe olaj segít fenntartani a hormonális egyensúlyt és hozzájárulhat az egészséges bőr és kötőszövet fenntartásához.

Gyakran ismételt kérdések

Kinek és mire ajánlható a Klimin slim FOCUS kapszula?

A Klimin slim FOCUS étrend-kiegészítő azoknak a változókorú nőknek ajánlott, akik a változókori plusz kilók mellett a nehézláb-érzés és a bőrfeszesség csökkenése ellen is szeretnének tenni.

Mely összetevők járulnak hozzá a súlycsökkentéshez?

A Klimin slim FOCUS kóladió és keserű narancs tartalma támogatják a súlycsökkentést.

MELY ÖSSZETEVŐ TÁMOGATJA A NORMÁL VÉRCUKORSZINT FENNTARTÁSÁT?

A Klimin slim FOCUS-ban lévő króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásában.

Mely összetevő járul hozzá a könnyed lábakhoz?

A Klimin slim FOCUS ázsiai gázló tartalma hozzájárul a könnyed lábakhoz.

Mely összetevő járul hozzá a bőrfeszesség megőrzéséhez?

A Klimin slim FOCUS ligetszépe olaj tartalma gondoskodik egészséges bőr és a kötőszövet fenntartásáról, így segítve a bőrfeszesség megőrzését.

Tartalmaz-e hormont a Klimin slim FOCUS kapszula?

Nem, a Klimin slim FOCUS kapszula étrend-kiegészítő, vitaminokat, ásványi anyagokat és növényi kivonatokat tartalmaz. Szigorúan hormonmentes készítmény.

Tartalmaz-e jódot a készítmény?

NEM. A Klimin slim FOCUS valóban tartalmazott jódtartalmú barna algát, de a vásárlói visszajelzések alapján a receptúrát módosítottuk és a barna algát egy innovatív összetevőre, a jódmentes kóladióra cseréltük, így a készítményünk már nem tartalmaz jódvegyületet.

Hogyan adagoljam a Klimin slim FOCUS kapszulát?

Naponta 1×2 kapszula fogyasztása javasolt reggeli étkezés után, szétrágás nélkül, bő folyadékkal.

Mit jelent a kúraszerű alkalmazás?

A kapszulák kúraszerű alkalmazása 3 hónapnyi időtartamot foglal magában. A kúra igény szerint folytatható, megismételhető.

SZEDHETEM-E EGYÜTT MÁS KLIMIN TERMÉKKEL A KLIMIN SLIM FOCUS-T?

Igen, a Klimin slim FOCUS kapszulát bármely Klimin termékkel együtt szedheti.

Megvásárolom