Családi értékek, elhivatott szakmaiság
Klimin ÉTRENDFÜZET

Az életmódváltás legnehezebb része az evés?

Könnyen elkészíthető, változatos receptekkel könnyebbé teheted!

A Klimin  Étrendfüzetben Varga Nagy Imola táplálkozási tanácsadó által összeállított, személyre szabható ételeket találsz, amelyek nagyszerű segítséget nyújtanak az életmódváltásban.
Az étrendben  20 db reggelit,  20 db ebédet és 20 db uzsonnát találsz, amelyek ízlés és kedv szerint szabadon változhathatók. Amire azonban figyelnünk kell:

• Tartsuk be a táplálkozási tanácsadó által előírt mennyiséget, hiszen az adott ételből nagy mennyiséget fogyasztva más eredményt kaphatunk.
• Vacsorára mindig Klimin Slim Shake-et vagy Selenorg Slim Shake-et fogyasszunk, a napi kalóriabevitelbe is beleszámítottuk ezt.

Ha még nem tetted meg, lépj be támogató Facebook csoportunkba, ahol az életmódprogram további részeit kapod meg: a heti edzést.
Ebben a csoportban motivációt is adunk neked: hozzád hasonló nők között tudod megbeszélni a kérdéseidet, problémáidat és eredményeidet.

Ingyenes tiéd lehet az étrendfüzet, amennyiben  Klimin Életmódcsomagot vásárolsz!

A receptek NEM a gyógyszer elhagyását szorgalmazzák, hanem az orvosi kezelés kiegészítését és az egészséges ételek felhasználási lehetőségeinek szélesebb skálájának bemutatását.
A füzetben szereplő ételeket úgy állítottuk össze, hogy egy átlagos magasságú, ülőmunkát végző, 60-70 kg körüli nő alapanyagcseréjét fedezze (kb. 1500 kcal). Amennnyiben a te testalkatod, igényeid eltérnek ettől, nyugodtan változtass a bevitt energiamennyiségen. Ajánljuk, hogy lassú felszívódású szénhidrátokból, zöldségekből fedezd, így biztosíthatod szervezetednek az extra bevitt rostmennyiséget is. Emelett persze ne felejts el napi 1,5-2 liter vizet is fogyasztani.

Klimin Étrend

Változókorra szabott étrendfüzet!

Gyakran ismételt kérdések

Kinek és mire ajánlható a Klimin slim TRIO kapszula?

A Klimin slim TRIO étrend-kiegészítő azoknak a változókorú nőknek ajánlott, akik a változókori plusz kilók ellen szeretnének tenni.

Mely összetevők járulnak hozzá a súlycsökkentéshez?

A Klimin slim TRIO kóladió, keserű narancs és paprika kivonata támogatják a súlycsökkentést.

Mely összetevő támogatja a normál vércukorszint fenntartását?

A Klimin slim TRIO-ban lévő króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásában.

Mely összetevő támogatja a zsír és szénhidrát anyagcserét?

A Klimin slim TRIO paprika kivonatában lévő kapszaicin támogatja a zsír és szénhidrát anyagcserét.

Tartalmaz-e hormont a Klimin slim TRIO kapszula?

Nem, a Klimin slim TRIO kapszula étrend-kiegészítő, vitaminokat, ásványi anyagokat és növényi kivonatokat tartalmaz. Szigorúan hormonmentes készítmény.

Tartalmaz-e jódot a Klimin slim TRIO kapszula?

Nem, a Klimin slim TRIO megújult receptúrája már nem tartalmaz jódot. 2018 végén megváltoztattuk a Klimin slim TRIO összetételét és a jódtartalmú barna algát egy új, innovatív összetevőre, a jódmentes kóladióra cseréltük. A kóladió a zsírégetés támogatásával segíti a súlycsökkentést.

Hogyan adagoljam a Klimin slim TRIO kapszulát?

Naponta 1×2 kapszula fogyasztása javasolt reggeli étkezés után, szétrágás nélkül, bő folyadékkal.

Mit jelent a kúraszerű alkalmazás?

A kapszulák kúraszerű alkalmazása 3 hónapnyi időtartamot foglal magában. A kúra igény szerint folytatható, megismételhető.

Szedhetem-e együtt más Klimin termékkel a Klimin slim TRIO-t?

Igen, a Klimin slim TRIO kapszulát bármely Klimin termékkel együtt szedheti.

Megvásárolom