Családi értékek, elhivatott szakmaiság
Klimin ÉTRENDFÜZET

Az életmódváltás legnehezebb része az evés?

Könnyen elkészíthető, változatos receptekkel könnyebbé teheted!

A Klimin  Étrendfüzetben Manzera Nikoletta táplálkozási tanácsadó által összeállított, személyre szabható ételeket találsz, amelyek nagyszerű segítséget nyújtanak az életmódváltásban.
Az étrendben  8 db reggelit,  8 db ebédet és 8 db uzsonnát találsz, amelyek ízlés és kedv szerint szabadon változhathatók. Amire azonban figyelnünk kell:

• Tartsuk be a táplálkozási tanácsadó által előírt mennyiséget, hiszen az adott ételből nagy mennyiséget fogyasztva más eredményt kaphatunk.
• Vacsorára mindig Klimin Slim Shake-et fogyasszunk, a napi kalóriabevitelbe is beleszámítottuk ezt.

Ha még nem tetted meg, lépj be támogató Facebook csoportunkba, ahol az életmódprogram további részeit kapod meg: a heti háromszori edzést és az élő beszélgetéseket Gyömbivel, a life coach-unkkal.
Ebben a csoportban motivációt is adunk neked: hozzád hasonló nők között tudod megbeszélni a kérdéseidet, problémáidat és eredményeidet.

Ingyenes tiéd lehet az étrendfüzet, amennyiben  Klimin Életmódcsomagot vásárolsz!

A receptek NEM a gyógyszer elhagyását szorgalmazzák, hanem az orvosi kezelés kiegészítését és az egészséges ételek felhasználási lehetőségeinek szélesebb skálájának bemutatását.
A füzetben szereplő ételeket úgy állítottuk össze, hogy egy átlagos magasságú, ülőmunkát végző, 60-70 kg körüli nő alapanyagcseréjét fedezze (kb. 1500 kcal). Amennnyiben a te testalkatod, igényeid eltérnek ettől, nyugodtan változtass a bevitt energiamennyiségen. Ajánljuk, hogy lassú felszívódású szénhidrátokból, zöldségekből fedezd, így biztosíthatod szervezetednek az extra bevitt rostmennyiséget is. Emelett persze ne felejts el napi 1,5-2 liter vizet is fogyasztani.

Klimin Étrend

Változókorra szabott étrendfüzet!

Gyakran ismételt kérdések

Kinek és mire ajánlható a Klimin slim TRIO kapszula?

A Klimin slim TRIO étrend-kiegészítő azoknak a változókorú nőknek ajánlott, akik a változókori plusz kilók ellen szeretnének tenni.

Mely összetevők járulnak hozzá a súlycsökkentéshez?

A Klimin slim TRIO kóladió, keserű narancs és paprika kivonata támogatják a súlycsökkentést.

Mely összetevő támogatja a normál vércukorszint fenntartását?

A Klimin slim TRIO-ban lévő króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásában.

Mely összetevő támogatja a zsír és szénhidrát anyagcserét?

A Klimin slim TRIO paprika kivonatában lévő kapszaicin támogatja a zsír és szénhidrát anyagcserét.

Tartalmaz-e hormont a Klimin slim TRIO kapszula?

Nem, a Klimin slim TRIO kapszula étrend-kiegészítő, vitaminokat, ásványi anyagokat és növényi kivonatokat tartalmaz. Szigorúan hormonmentes készítmény.

Tartalmaz-e jódot a Klimin slim TRIO kapszula?

Nem, a Klimin slim TRIO megújult receptúrája már nem tartalmaz jódot. 2018 végén megváltoztattuk a Klimin slim TRIO összetételét és a jódtartalmú barna algát egy új, innovatív összetevőre, a jódmentes kóladióra cseréltük. A kóladió a zsírégetés támogatásával segíti a súlycsökkentést.

Hogyan adagoljam a Klimin slim TRIO kapszulát?

Naponta 1×2 kapszula fogyasztása javasolt reggeli étkezés után, szétrágás nélkül, bő folyadékkal.

Mit jelent a kúraszerű alkalmazás?

A kapszulák kúraszerű alkalmazása 3 hónapnyi időtartamot foglal magában. A kúra igény szerint folytatható, megismételhető.

Szedhetem-e együtt más Klimin termékkel a Klimin slim TRIO-t?

Igen, a Klimin slim TRIO kapszulát bármely Klimin termékkel együtt szedheti.

Megvásárolom