Családi értékek, elhivatott szakmaiság
30 napos Ági súlycsökkentő csomag MAX
Klimin slim SHAKE: testtömeg szabályozás célját szolgáló, a teljes napi étrendet helyettesítő élelmiszer
Klimin slim FOCUS: étrend-kiegészítő

Elhoztam nektek a számomra legkedvesebb fogyókúrás programot mind közül, amit én is éppen csinálok, az Ági MAX kúrát. Tarts velem egy egész hónapos, intenzív diétára változókori karcsúságodért. Mire lesz szükséged? Egy nagy adag kitartásra és egy Ági MAX csomagra. Hidd el, egy hónap múlva hálás leszel magadnak!

Hányszor alkalmazzam egy nap a kapszulát és a SHAKE-et a kúra alatt?

Mivel is garantálhatnád jobban, hogy jól induljon a nap, mint egy adag Klimin slim SHAKE-kel? Sosem volt még ennél egyszerűbb és gyorsabb a reggelid elkészítése. Miután kiélvezted a mennyei csokis mámort a reggeli turmix-szal, ne felejtsd el bevenni a 2 kapszula Klimin slim FOCUS-t. Hidd el, a nap végére újra hiányozni fog a finom csokis íz: nasihegyek helyett helyettesítsd a vacsorád egy újabb adag Klimin slim SHAKE-kel (ha szeretnéd, más étkezéseket is kiválthatsz a shake-kel).

Hogyan készítsem el a Klimin slim SHAKE-et?

30 g turmixport keverj el 300 ml zsírszegény (1,5%) tejjel és már fogyaszthatod is. Nem csak egyszerű, de pillanatok alatt elkészíthető és az íze is mennyei 😊. Imádom a csokit 😊.

Meddig elég a 4 doboz Klimin slim SHAKE és az 1 doboz Klimin slim FOCUS?

A csomagot úgy állítottuk össze, hogy a fent leírt alkalmazás esetén (napi 2 étkezés kiváltása) a 4 doboz Klimin slim SHAKE és az 1 doboz Klimin slim FOCUS (naponta 2 kapszula) egy egész hónapra elegendő adagot biztosít változókori fogyásodhoz.

Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan írj rám a Szakértő válaszol pontban.

Puszi,

Ági

A Klimin slim SHAKE szóját és laktózt tartalmaz. Nyomokban glutént és tojást tartalmazhat.
A Klimin slim FOCUS étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék használatával elérhető eredmények nagy mértékben függnek az adott eseti körülmények egyedi jellemzőitől, így azokból általános következtetés levonása nem lehetséges.

30 napos Ági súlycsökkentő csomag MAX

4 db Klimin slim SHAKE és 1 db Klimin slim FOCUS egy csomagban

32 350 Ft