Családi értékek, elhivatott szakmaiság
30 napos Ági súlycsökkentő csomag LIGHT
Klimin slim SHAKE: testtömeg szabályozás célját szolgáló, a teljes napi étrendet helyettesítő élelmiszer
Klimin slim FOCUS: étrend-kiegészítő

Nyugtassatok meg lányok, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki mindig az esti bűnözéssel rontja el a változókori fogyókúráját? Ugye nem? Ha veled is előfordult már, hogy hiába egész nap tartottad a diétát, este kifosztottad az édességes szekrényt, akkor az Ági LIGHT kúrát neked találtam ki, amelyben a Klimin slim FOCUS kapszula erejét kombináltam a Klimin slim SHAKE hatásával.

Hányszor alkalmazzam egy nap a kapszulát és a SHAKE-et a kúra alatt?

A diétás reggelid után ne felejtsd el bevenni a Klimin slim FOCUS adagodat, az az a 2 kapszulát egyszerre. Este, mikor fáradtan hazaesel a vacsora és a nasihegyek helyett keverj be gyorsan egy Klimin slim SHAKE-et és élvezd a mennyei csokoládés ízt, miközben a pudingos állag eltelít – ugye nem is vagy már éhes? Természetesen más étkezést is kiválthatsz a shake-kel.

Hogyan készítsem el a Klimin slim SHAKE-et?

30 g turmixport keverj el 300 ml zsírszegény (1,5%) tejjel és már fogyaszthatod is. Nem csak egyszerű, de pillanatok alatt elkészíthető és az íze is mennyei 😊. Imádom a csokit 😊

Meddig elég a 2 doboz Klimin slim SHAKE és az 1 doboz Klimin slim FOCUS?

A csomagot úgy állítottuk össze, hogy a fent leírt alkalmazás esetén (napi 1 étkezés kiváltása) a 2 doboz Klimin slim SHAKE és az 1 doboz Klimin slim FOCUS (naponta 2 kapszula) egy egész hónapra elegendő adagot biztosít változókori fogyásodhoz.

Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan írj rám a Szakértő válaszol pontban.

Puszi,

Ági

A Klimin slim SHAKE szóját és laktózt tartalmaz. Nyomokban glutént és tojást tartalmazhat.
A Klimin slim FOCUS étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék használatával elérhető eredmények nagy mértékben függnek az adott eseti körülmények egyedi jellemzőitől, így azokból általános következtetés levonása nem lehetséges.

30 napos Ági súlycsökkentő csomag LIGHT

2 doboz Klimin slim SHAKE és 1 db Klimin slim TRIO egy csomagban

18 370 Ft