Családi értékek, elhivatott szakmaiság

Elhivatottak vagyunk
a minőségi termékek iránt.

MINŐSÉG ÉS BIZTONSÁG:

Termékeink gyártása a GMP (Good Manufacturing Practice), magyar fordítás szerint „Helyes Gyógyszergyártási gyakorlat” alapelveinek megfelelően történik. A gyártási folyamatot gyártásközi ellenőrzés és végtermék analitika kíséri figyelemmel.

Kapszuláinkat, tablettáinkat független, akkreditált laboratóriumokkal vizsgáltatjuk be toxikológiai, mikrobiológia és hatóanyagtartalom szempontjából, így biztosítva, hogy megfelelnek a szigorú biztonsági és minőségi előírásoknak.

A termékek csomagolása HACCP élelmiszer-biztonsági kockázatkezelő rendszernek megfelelő, korszerű, modern csomagolóüzemben történik. Az élelmiszerbiztonsági rendszer folyamatos ellenőrzés alatt tartja a csomagolási eljárás kritikus pontjait, így biztosítva, hogy kifogástalan minőségű termékek kerüljenek fogyasztóink kosárába.

Termékeink kizárólag az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél (röviden OGYÉI) történő notifikációs bejelentés után kerülnek forgalomba, megtalálhatóak a bejelentett étrend-kiegészítők listáján.

Nem csak a minőségi termékekre, de a hiteles, etikus kommunikációra is nagy hangsúlyt fektetünk. Önszabályozásunk részét képezi, hogy valamennyi reklám tevékenységünket előzetes véleményezésnek vetjük alá az Önszabályozó Reklámtestületnél.