Családi értékek, elhivatott szakmaiság

“Mindig fogytam-híztam” Molnár Anikó, 10 kiló mínusszal ismét bomba formában van

Molnár Anikó fiatalon szerzett országos hírnevet, amikor 2003-ban, immáron 20 éve beválogatták a ValóVilág 2. szériájába, ahol második helyezést ért el. 2014-ben Ő lett a Nagy Ő, aki sorra kosarazta ki a férfiak a rózsaceremóniák során, hiszen 25 férfi versengett a kegyeiért. Sokan nem is sejtik, hogy Anikó ma már civil életet él. Ma már inkább a nyilvánosság távol éli életét, saját sminktetováló vállalkozása van, rengeteg segít állatmenhelyeknek és gyerekeiként szereti mind a 4 örökbefogadott kutyusát.

“Én mindig fogytam-híztam, fogytam-híztam, állandóan a súlyommal küzdöttem. Mindezek mellett sokan nem tudnak arról, hogy a nem csak a súlyfelesleg, de az állandó puffadás is megnehezítette az életem.”

Anikónak sokáig csak az számított mit lát a tükörben, mit mutat a mérleg, azonban az évek megtanították arra, hogy most már ne csak az számítson neki, milyen formában van, hanem az is, hogyan érzi magát.

 

“Volt olyan, hogy ültem az autóban és egy nadrág volt rajtam övvel. Nem csak az övet kellett kicsatolni, hanem a nadrágom gombját is, annyira puffadtam”

Anikó számtalan diétát kipróbált már, de rájött arra, hogy első lépésben a legfontosabb az emésztését támogatni, a puffadás ellen tenni, majd ezután jöhet a jutalom: a plusz kilóktól való megszabadulás. A Prebiotic Slim-mel nem csak közel 10 kg-tól szabadult meg, de emésztése-támogatásáért és a puffadás csökkentéséért is tett. 

“Még sosem találkoztam olyan súlycsökkentő készítménnyel amely a növényi hatóanyagokat párosította volna prebiotikumokkal. Gondoltam, adok neki egy esélyt, és milyen jól tettem”

A Prebiotic Slim étrend-kiegészítő ereje a növényi kivonatokban rejlik. Az articsóka támogatja az emésztést, hozzájárul a gyomor-bélrendszer komfortérzetéhez puffadás és teltségérzet esetén. A benne lévő cikória az emésztőnedvek termelődését és a gyomor-bélrendszer mozgását segíti. A súlycsökkentésért két növényi kivonat: a keserű narancs és gymnema felelnek. A formula különlegessége, hogy prebiotikumokat is tartalmaz, ami a vastagbélben élő, jótékony hatású probiotikus baktériumok táplálékául szolgálhat.


A Prebiotic Slimet keresd a prebioticslim.hu oldalon szuper csomagakcióban, illetve a dm, Rossmann üzleteiben és a patikákban.