Családi értékek, elhivatott szakmaiság

Pharmax Blog

Klimin Slim változókori súlycsökkentő életmódprogram

Szerző: Vadász Ágnes
2020.12.09.


Gratulálok!

Az első lépést már megtetted a teljes életmódváltás felé azzal, hogy rákattintottál a felhívásra. Bizonyítsd be magadnak, hogy ezúttal tényleg, minden erőddel belefogsz egy új, egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életmódba.

Ne félj! Ne bizonytalanodj el!

Egy szuper támogató közösségben segítünk neked ebben, ahol sok biztatást és a közösség erejét kapod a fogyáshoz, ha meginognál, mi ott leszünk és fogjuk a kezedet a súlycsökkentés rögös útján.

Tudjuk, hogy minden kezdet nehéz, ezért úgy döntöttünk, hogy 30 szerencsés embert kiválasztunk, aki a Klimin slim változókori életmód programot ajándékba kapja tőlünk, hogy megadjuk a kezdeti löketet a diétához. A csomag 1 doboz Klimin slim TRIO-t és 2 doboz Klimin slim SHAKE-et (választott ízekben) tartalmaz, valamint egy életmódváltó receptfüzetet. Az edzéseket a zárt csoportunkban találod ( link hozzá: https://bit.ly/340pLYM) .

A program ajándék, de nem ingyenes: nem pénzzel kell fizetned érte, hanem az elhatározásoddal, kitartásoddal és azzal, hogy tényleg becsületesen használod a Klimin slim termékeket, betartod az étrendet és legalább heti kétszer részt veszel az online edzéseken.

Mit kell tenned, hogy részt vegyél a programban?

Küldj nekünk egy e-mailt a hello@pharmax.hu-ra Klimin slim változókori életmód program tárggyal. Az e-mailben a következőeket kérjük tőled:

  • Rövid bemutatkozás, mesélj néhány mondatban magadról.
  • Írd le a fogyással kapcsolatos céljaidat (hány kilóról indulsz, ehhez milyen magas vagy, mi a célsúlyod és mennyi idő alatt szeretnéd ezt a súlyt elérni (fontos: reális célt tűzz ki magad elé)).
  • Csatolj egész alakos fotót magadról (bármilyen fotó jó, ezt nem osztjuk meg).
  • Oszd meg velünk instagram oldaladat is, ha van (nem feltétel, hogy legyen).
  • Válaszd ki, milyen ízű Klimin slim SHAKE-et szeretnél (2 ízt választhatsz: csoki, eper, sós-karamell).
  • Írd meg nekünk címed és telefonszámodat is, hogyha téged választunk, tudjuk hova küldjük a csomagot.

A jelentkezéseket december 17. éjfélig várjuk.

Jelentkezési határidő meghosszabbítva 2021. január 1-ig!

Program kezdés: 2021. január 11. hétfő

A játékszabályzat itt érhető el: https://tinyurl.com/yyf7pcvt 

Sok sikert nektek Lányok!

Puszi,

Ági